top of page
pexels-pixabay-53125.jpg

ISMERD MEG BARÁTAINKAT

Sziasztok, Kimba vagyok!

Több mint 30 éve vagyok a Casselly család tagja, és most van egy rólam elnevezett park! Amúgy 35 éves vagyok, és kedvencem a görögdinnye! Azt tudtad, hogy egy elefántnak közel 40.000 izma van csak az ormányában?

photo of elephant called Kimba

Sziasztok, a nevem Nanda!

Én is 35 éves elefántlány vagyok és imádok trombitálni a hatalmas ormányommal! Kedvencem a sárgarépa, nem csoda, hogy 3 tonnát nyomok! Ha nagy a meleg, füleimet legyezve tudom magam hűteni, és persze itt van a tavunk is, ahol kedvünkre lubickolhatunk.

photo of elephant called Nanda
photo of elephant called Tonga

Az én nevem Tonga

31 éves vagyok, együtt nőttem fel Kimbával és Nandával. Ahhoz képest, hogy én is lány vagyok, nagyok az agyaraim – napjainkban egyre több elefántnak rövid az agyara, ami a szakértők szerint azért van, mert a vadászok és az orvvadászok elsősorban a nagy agyarú bikákat ejtették el, így a kisebb agyarúak nagyobb eséllyel szaporodtak tovább.

Helló, Buba vagyok!

 Én érkeztem utoljára Töltéstavára, Hollandiából költöztem ide, és nagyon jól érzem magam a többiekkel! Az én kedvencem a banán, és van egy autógumim is, amivel nagyon szeretek játszani. Naponta akár 150 kg ennivalót is elfogyasztok, és hozzá megiszom 200 liter vizet!

photo of elephant called Buba

ITT VANNAK A TÖBBIEK IS!

bottom of page