top of page
Cappuccino
Kimba_cafe_logo_png.png
menu

Üdvözöljük a dzsungelben!

 

Jöjjön és élvezze az egzotikus hangulatot velünk!

 

Kényeztesse ízlelőbimbóit frissen készített isteni kávéinkkal!

Dőljön hátra, és élvezze kedvenc koktélját vagy egy finom fánkot a szabadtéri teraszon! Lazítson a vadon élő állatok jelenlétében, élvezze a kilátást gyönyörű állatainkra.

 

A Kimba kávézó örömmel nyújt otthont bármilyen rendezvénynek, legyen az családi, baráti, vagy munkahelyi, vagy akár egy esküvő.

Kávékülönlegességeink

Cold Brew Latte

Egy igazi nyárias, könnyed latte ez, melynek különlegessége a benne lévő espresso kávé elkészítési módja: jéggel gőzöljük, ezért az íze igazán lágy, selymes lesz,

egy kellemes beszélgetés mellé kihagyhatatlan.

Gőzölt tejjel és jéggel szolgáljuk fel.

Dalgona Cappuchino

Ha igazán erősre vágyik az ember, és egy espresso sem segít, akkor remek választás ez a kávé. Méretben cappuchino, de sokkal izgalmasabb annál: a kávéból

egy selymes, de kemény habot képzünk, majd a gőzölt tejjel tesszük 

teljessé. Ütős, krémes, ízletes! 

Ice Cube Latte

Az őrjítő meleg kihagyhatatlan eleme a Kimba Café Ice Cube Lattéja. Habos, jeges, de nem úgy ahogy megszokhattuk! Ez a kávé a meleggel lesz egyre erősebb, hisz nem szimpla jégkockákat használunk, hanem a kockák kávé ízesítésűek! 

Harapnivalók

IMG_0364.HEIC

Popcorn és Palacsinta

Kávézónk bejáratánál helyezkedik el

a Kimbapark palacsintázója,

ahol a megye legfinomabb palacsintáját, és legropogósabb popcornját 

sütjük Önöknek!

IMG_0362.HEIC

Gyorsbüfé

Ha egy gyors, mégis laktató ebédre vágyik az ember, büfénk remek választás! Gyros, hamburger, hotdog és megannyi finomság várja vendégeinket! Persze a vásárolt ételeket a teraszon is elfogyaszthatják!

IMG_0363.HEIC

Vattacukor és fagylalt

Ha egy kis édességre vágynak vendégeink, akkor meleg szívvel ajánljuk apró, ám annál különlegesebb vattacukor házunkat, ami nem mellesleg hivatalos Ice and Go viszonteladó hely is! Semmiképpen sem szabad kihagyni!

Nálunk mindenki talál fogára valót! 

bottom of page